.
Аз лично гърмях 4 кранчета и лятоска греех на 100 града.
И поонеже съм много отворен смених термостат(безпроблемен),водна помпа(перфектна),датчици за радиатор поне 5,реле(безпричинно щото се фанах за главата вече).
И бат Боре все ми повтаряше смени си радиатора момче.
Абе бат Боре яла да видим и релетата и реостатите и дали не е избила някой пръстен на гарнитурата,че вече се хванах за главата......
Е тогава вече щеше да ме бие!
Тази алфа не надува само вкарва масълце в антивриза.
Момчета не си вкарвайте мишките в главата и не откривайте топлата вода!Гледам като дойде лято и сички почват да пускат тема след тема с едни и същи неща...и се почват едни размисли и гадания......
Ама и аз така ме мързеше да сменям радиатор че е зор и се праих на много отворен.
Що се отнася за радиатор,а от разпространените марки в България най-добри са АВИЯ(немски).
По магазините са за 204-210 лева.
И пак щото съм много отвореи и имам почти навсякъде 30 процента намаление щях да го взема за смятайте колко.
Да ама не,Борьо ми го взе от вносителя на AVIA за 106 лева
.
Моето мнение е,че по тази тема(а и по много други) много се е изписало и за съжаление малко се е направило.
Имаше един виц който накрая свършваше "много четеш,малко е.еш"
Поздрави
И тук на статиката на флуидите поставени при различни условия(t,P..) и разказахме фамилията!
Аз лично гърмях 4 кранчета и лятоска греех на 100 града.
И поонеже съм много отворен смених термостат(безпроблемен),водна помпа(перфектна),датчици за радиатор поне 5,реле(безпричинно щото се фанах за главата вече).
И бат Боре все ми повтаряше смени си радиатора момче.
Абе бат Боре яла да видим и релетата и реостатите и дали не е избила някой пръстен на гарнитурата,че вече се хванах за главата......
Е тогава вече щеше да ме бие!
Тази алфа не надува само вкарва масълце в антивриза.
Момчета не си вкарвайте мишките в главата и не откривайте топлата вода!Гледам като дойде лято и сички почват да пускат тема след тема с едни и същи неща...и се почват едни размисли и гадания......
Ама и аз така ме мързеше да сменям радиатор че е зор и се праих на много отворен.
Що се отнася за радиатор,а от разпространените марки в България най-добри са АВИЯ(немски).
По магазините са за 204-210 лева.
И пак щото съм много отвореи и имам почти навсякъде 30 процента намаление щях да го взема за смятайте колко.
Да ама не,Борьо ми го взе от вносителя на AVIA за 106 лева

Моето мнение е,че по тази тема(а и по много други) много се е изписало и за съжаление малко се е направило.
Имаше един виц който накрая свършваше "много четеш,малко е.еш"
Поздрави
Първоначално публикувано от Alfa User
Покажи съобщение
Comment